tiistai 28. heinäkuuta 2015

Tampereen lomaräpsyt 2/2

Tampereen sekalaisten lomaräpsyjen toinen osa on täällä! Tampereella otettuja kuvia eksyy kyllä blogin puolelle vielä pidemmän aikaa, mutta ne on sitten vähän ehyempiä kokonaisuuksia, jos niin voi asian ilmaista. Yllä olevat kuvat on Tuomaksen serkun kotoa maalta. Niin ihana tunnelma, mukava seura synttärikemuineen ja kissanpentuineen. Arvatkaa nautinko! Kyllä tuollaisessa ympäristössä kelpaa asustella. Terkut vain teille kaikille sinne!


Amurin Helmessä käytiin tietenkin syömässä voisilmäpullaa! Nam! Niin idyllinen ja ihana kahvila. Harmi kun Rovaniemeltä ei löydy vastaavanlaista paikkaa.


Minun yksi suuri unelma toteutui ja pääsin rypsipellolle keimailemaan. Tästä hetkestä tulossa ihan kunnollinen postaus tuonnempana. 

Pakko sanoa, että kyllä Tamperetta jäi vähän ikävä. Rakastan Rovaniemeä, mutta pikkuhiljaa myös Tampereella alkaa olla pieni kolo minun sydämessä. Suurin syy sille kuitenkin on se, että Tuomaksen suku asuu siellä. Olen löytänyt paikkani niiden ihmisten joukossa, ja se tuntuu tosi hyvältä.


14 kommenttia:

 1. Iiik mitä ylisöpöjä kissanpentuja, en kestä!! <3 Ja aivan ihanan keimailupaikan ootte löytäneet, mieki haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli niin ihania! Ja pieniä <3 Tuo keimailupaikka oli kyllä ihan paras :)

   Poista
 2. Voiiii miten suloisia kissanpentuja, eikä!! <3 Menen aina ihan sekaisin kun näen tuollaisia pentukuvia :')) Itsekin haaveilen aina jossain pellonlaidalla kuvailemisesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo oli niin valloittavia <3 Kukapa ei sekoaisi pienistä kissanpennuista tai koiranpennuista!

   Kyllä se päivä vielä tulee kun itsekin pääset pellonlaidalle keimailemaan ;)

   Poista
 3. On kyllä niin tunnelmallisen näköinen kahvila - tuollaiset on just parhaita! :) Ja kissanpennut on kyllä niin suloisia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kahvila on niin ihana! Siitä täytyy tehdä perinne kun tuolla käy :) Ja niin parasta pullaa ja leipää! Tuoretta :P

   Poista
 4. Mun sydän tais just sulaa noille kissavauvoille ♥♥ Niiin suloisia! Tuolla kahvilassa olisi ihan mahtava päästä käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli niin hellyyttäviä <3 Suosittelen kyllä käymään jos Tampereella on :)

   Poista
 5. en kestä noita kissanpentuja ♥ niin ylisöpöjä!!

  VastaaPoista
 6. Vähän söpöjä kissanpentuja. <3 Ja tosi ihana tuo viimenen kuva, ihanan tunnelmallinen. :)

  VastaaPoista