lauantai 18. heinäkuuta 2015

Tilanne vaatii suklaamuroja ja maksamakkaraaPuhuin pari päivää sitten siitä, kuinka elämä vain jatkuu ihan hyvänä, vaikka koulupaikka jäikin saamatta. Mulla sattuukin olemaan ihan yhtäkkiä jännittävä tilanne, ja olen 1. varasijalla menossa lukemaan kasvatustieteitä. Homma selviää viimeistään 11.8. 

Olen pystynyt ottamaan asian rennosti, sillä ykkösvaihtoehtoni meni jo. Olisin tietenkin tosi onnellinen myös tästä, mutta eniten odotan että tämä odottaminen vain loppuisi. Olisi helpottavaa tietää mitä seuraava vuosi pitää pääasiassa sisällään, töitä vai opiskelua. 

Nyt saan kuitenkin vielä tyytyä odottelemaan liikahtaako sijat enää mihinkään, jonkun on kuitenkin jäätävä myös 1. varasijalle. Olenko se minä, se selviää myöhemmin.

Nyt kiiruhdan pikaisesti suihkuun, koska mulla on treffit Nellin kanssa!

Leppoisaa lauantaita ihanuudet!

6 kommenttia:

 1. Hei vähänkö kiva että sattu tuollanen tilanne että pääsit ekalle varasijalle. Siinä ois hyvä sauma päästä kouluun sisälle jos joku peruu paikan. :)

  VastaaPoista
 2. Voi että näistä kuvista tuli mieleen että en ole itse pitkään aikaan syönyt maksamakkaraa leivän päällä! Pakko joku päivä syödä sellaiset leivät! :) Ja hei pidän peukkuja tuosta sun varasijasta! Toivotaan että pääsisit kouluun sisälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam maksamakkara on ihan parasta leivän päällä! :P peukkuja todellakin tarvitaan! Kiitos! <3

   Poista