keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Aussie ja Kicksin omat tuotteet testiin!


Joku on saattanut joskus ihmetellä hehkutustani Aussien tuotteista, koska olen parturi-kampaaja. Niitähän myydään mm. Anttilassa ja Kicksissä. Eli on siis jotain muuta kuin parturi-kampaamossa myytävät tuotteet. En ole sen kummemmin tutkinut sitä, mitä nämä kyseiset tuotteet oikeasti sisältävät. Ainut mitä tiedän on se, että rakastan tuota kolmen minuutin ihmeellistä syväkosteuttavaa hoitoainetta! Se tuoksuu taivaalliselta (kuten suurin osa Aussien tuotteista), selvittää oikeasti minun luonnontaipuisan ja vaurioituneen hiuksen ja jättää hiukset hoidetun tuntuisiksi. Olen kokeillut MONIA shampoita ja hoitoaineita opiskeluaikanani, toki muutenkin, ja etenkin tuo Aussien tehohoitoaine on yksi suosikeistani. En voi kuitenkaan väittää, että kyseinen tuote tekisi pitemmän päälle hiukselleni hyvää, koska en tosiaan ole koskaan perehtynyt sen sisältöön, mutta minun mielestäni maalaisjärki on sallittua kun puhutaan suosikeista. Niistä kun ei voi kauheasti kiistellä. Joskus voisin kyllä selvittää kyseisen aineen sisällön. Tai sitten en halua pilata ruusuista mielikuvaa edullisesta ja hyvästä hoitoaineesta? Niin tai näin, tuskin hiukseni ainakaan pilalle menee. Tykkään, että minulla on kerralla monta eri merkkistä shampoota ja hoitoainetta tarjolla. Sieltä sitten tarpeiden ja mieltymysten mukaan valikoin mitä haluan minäkin päivänä käyttää. Suurin osa on kuitenki parturi-kampaamoiden tuotteita.

Nämä kyseiset Kicksin omat tuotteet ovatkin sitten ihan uusia tuttavuuksia. Kävin yksi päivä töiden jälkeen kaupungilla mutkan ja nappasin vihdoin mukaan kauan kaipaamani peitevoidepaletin. Myyjä suositteli tuota Concealer Trioa. Otin sen koska olen ollut tähän asti tyytyväinen Kicksin omiin tuotteisiin. Samasta paletista löytyy punaisen neutraloija esim. näpyille, oma sävynsä tummille silmänalusille (tähän tarkoitukseen etsin nimenomaan tuotetta), ja ihan perinteinen peitevoide ei millekään erityiselle. Kaikelle? Mukaan tarttui myös luomille oma pohjustusvoide. Olen pitänyt ongelmana nyt jo pidempään tummia, verisuonikkaita, allergisen punaisia silmiäni. Tuntuu ettei luomiväritkään ole näyttänyt oikein miltään. Toivottavasti näistä kahdesta tuotteesta on apua ongelmaan. Voisin joku kerta palata asiaan viisaampana ja kertoa kokemuksia kyseisistä tuotteista. 

Ai niin! Ei ole mikään salaisuus, että tykkään joskus läträtä itseruskettavien kanssa. En voi sille mitään, että näytän omasta mielestä terveemmältä hieman päivettyneenä. Tätä mieltä on ehkä ihan jokainen suomalainen? Niin ja toisaalta hävettää myös se, että vaikka aurinko on porottanut jo pitkään täällä Rovaniemellä, niin en ole onnistunut raahaamaan itseäni aurinkoon, vaikka olin viime viikolla lomalla. Olen varmaan Rovaniemen ainut kalkkilaivan kapteeni?! Tai en tiedä mitä kertoo se, että Anttilasta oli itseruskettavat todella vähissä... Nappasin siis testiin Kicksin oman itseruskettavan. Minulla on pitkä historia takana itseruskettavien kanssa entisenä kilpatanssija, ja toivon etten pety kyseiseen tuotteeseen. Tästäkin palaan kertomaan kokemuksia testailujen jälkeen. :)

Mukavaa kesäillan jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. oi tosi kiva postaus!! Minunkin täytyy kokeilla nuita Aussien tuotteita ! ovat varmasti hyviä kun monet niistä on puhunu ::))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa oikeasti kokeilla! Ja nyt mahdollisimman äkkiä mennä Anttilaan. Ne on nyt plussakortilla tarjouksessa :) Kysyin kuinka pitkään se tarjous on niin kuulemma 27. tätä kuuta :) Mutta sulle en ekana kyllä suosittele tuota superhoitoainetta. Sulla on jo nyt niin liukas ja terve hius. Tavallinen riittää :))

      Poista