tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kokemukset Kicksin tuotteista

 

Muistatte varmaan nämä tuotteet TÄSTÄ postauksesta. Nyt ne ovat siirtyneet testattuihin!

Concealer Trioa suositeltiin minulle tykättynä ja monikäyttöisenä peitevoidepalettina, mistä löytyy yksi osio neutraloimaan punaisuutta, yksi peittämään tummia silmänalusia ja yksi ihan yleispätevä peitevoide. Ensimmäinen kokemus oli ehkä osittain, myönnettäköön, omaa vikaa. Kuka käski sorkkia sitä silmään? Niin tai näin, vaikka olisin sohinutkin tuotetta silmän sisälle, niin ei sen olisi pitänyt aiheuttaa sellaista poltetta ja kirvelyä. Kirvely oli niin mahdoton, että minun piti pestä tuote äkkiä pois silmien alta. Joo toki, olen siis ehkä vähän allerginen tälle tuotteelle, ja siksi sen käyttö tuntui vähintäänkin epämukavalta. En kuitenkaan luovuttanut, koska halusin nähdä onko sillä silti peittokykyä. Kyllähän se ehkä aavistuksen peitti tummia silmänalusia, mutta en kyllä menisi kehumaan! Ei ollut ainakaan minun makuuni tarpeeksi pigmenttiä. Toimivin noista sävyistä oli ehdottomasti tuo yleispätevä peitevoide, eli alin. Kun yhdistin sen tuon luomien pohjustusvoiteen kanssa niin tykkäsin kyllä lopputuloksesta! :) Ihastuin kyllä täysin tuohon luomien pohjustusvoiteeseen. Se täytti odotukseni. Aion kuitenkin antaa tuolle peitevoidepaletille vielä aikaa tehdä minuun paremman vaikutuksen. :) Ei se siis ihan hullumpi ollut, nyt kun sen aiheuttama kirvelykin on tuntunut hälvenevän silmistä. :) Ehkä en vain osannut ensin ajaa sillä? :D

Tuo Kicksin oma itseruskettava oli kyllä ihan kelpo tuote. :) Se ei päivettänyt vielä yhden levityskerran jälkeen kauheasti, mutta toisaalta ihan hyvä että rusketus tulee purkistakin asteittain, ettei tule sitten mitään odottamattomia yllätyksiä. Ehdoton plussa tuotteessa oli sen tuoksu. Ei tuoksunut ihan älyttömän voimakkaalle! Joissakin rusketusvoiteissa on todella voimakas tuoksu. En itse karsasta kauheasti sitä itseruskettavalle ominaista hajua, koska olen niin tottunut siihen, ja jotenkin se tuo mieleen ihanat tanssiajat. <3  Jotkut rusketusvoiteiden tuoksut on ollut kuitenkin verrattavissa miesten partaveteen. :D Se jos joku on kauheaa, kun ei mikään voimakas muu haju peitä kuitenkaan sitä itseruskettavan ominaishajua. Miksi sellaista sitten rasvaan laitetaan? En ymmärrä. Kaksinkertaisen voimakkaan tuoksuinen. No mutta siis tosiaan, tässä itseruskettavassa ei ollut sitä ilkeää hajuongelmaa. :)

Kesto itseruskettavassa on ollut ihan ok, tosin ei paras mitä olen testannut. Vaikka koin, että itseruskettava oli hyvä, ja antoi melko luonnollisen rusketuksen, niin en tiedä ostanko uutta purkkia. Ehkä se kuitenkin oli minun makuun liian kevyt tai jotain? Tuntuu, että sitä pitää joka ilta lisätä. Hinta-laatu suhteeltaan kuitenkin ihan kelpo tuote. :)

Toivottavasti tästä postauksesta oli apua jollekin teistä. :) Jos olette kokeillut näitä tuotteita, mitä mieltä olette ollut? :) Kiinnostaisi kuulla muidenkin mielipiteitä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti