perjantai 25. heinäkuuta 2014

Ihanin kesäilta

 

Olemme muotoutumassa blogissa useamman kerran esiintyneen Paulan kanssa melkoiseksi "kuvaustiimiksi". Kuinka mukavaa on yhdessä rämpiä puskissa huitoen sääskejä hameet päällä ja ihastella kuinka valo tulee kauniisti milloin mistäkin kulmasta. Todettiin tänään, ettei me mitään malleja olla tai osata poseerata aina ryhdikkäästi, mutta olemme hyviä juuri tällaisina. :) <3 On hyvä välillä muistuttaa itselle, että olet hyvä juuri tuollaisena.

Toivottavasti saatte samanlaisia kylmiä väreitä näiden kuvien tunnelmasta kuin itse saan. Miten Suomen kesä voikaan olla näin kaunis!  

5 kommenttia:

 1. vauuu nämä kuvat on niiiin kauniita, sinä olet kaunis!!<3 totta puhut, me ollaan hyviä juuri näin! tänään taas kuvaustiimi kokoontuu ! jee!

  VastaaPoista
 2. Eikä Iina sie oot tehny paluun! Aivan mahtavaa! :) Onhan tätä odoteltukkin. Nimittäin mie ennen luin sinun blogia ja tykkäsin siitä kyllä paljon :) Tääkin vaikuttaa niiin kivalta! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi ihana <3 Kiitos <3 Mieltä lämmittää se, että The Jiving Soulin lukija on löytänyt tänne. Ainakin yksi! Se on mahtavaa! Onhan tämä vähän erilainen blogina, mutta kirjoittaja sama :) Tervetuloa taas seurailemaan<3

   Poista