torstai 24. heinäkuuta 2014

Rennot kiharat

 

Paulan ihanat kutrit pääsi jälleen uhriksi! Tein kiharat suoristusraudalla. Paulan hius on niin liukas ja raskas, että vaikka tein melko pienissä osioissa (nähtävästi en tarpeeksi pienissä) ja melko tiukkaa kiharaa (nähtävästi en tarpeeksi tiukkaa), niin hetken kuluttua näitä pystyi kutsumaan lähinnä laineiksi. Mutta hyvä tietää vastaisuuden varalle. Onneksi loiva kihara on myös erittäin kaunis! Tässä tukassa mikä vain on kaunista ja näyttävää. Ihanat! Ja miettikää, Paulalla on ihan oma väri hiuksessa. Niin elävä! Aivan kuin olisi raidoitettu!

Tänään mulla on vapaapäivä! Olen ihminen joka osaa nauttia töiden lomassa vapaista, mutta pitemmät lomat vaatii multa vielä opettelua. :D Kuulostaa tyhmältä, mutta mulla tulee jo muutaman päivän jälkeen ahdistus, että mitä mie teen tällä kaikella vapaalla? Noooo onneksi lomat on tältä kesältä jo lusittu ja saan vietellä lomien sijasta vapaapäiviä. Ehkä mie joku päivä opin myös lomailemaan. :) Vapaapäivän kunniaksi suuntaan nyt suorilta salille, jonka jälkeen me lähdetään äitin kanssa pyörimään kirpputoreilla. :) Illalla onkin sitten illanistujaisia hyvän ruoan ja perhetuttujen kesken!

Mukavaa päivää teille kaikille sinne ruudun toiselle puolelle <3

4 kommenttia:

 1. voi kiitos Iina<3 hahah nauroin tolle teksin ensimmäiselle osiolle :DD (nähtävästi en tarpeeksi..) jutuille :D Oi nauti vapaistasi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo nähtävästi en ollut varautunut tarpeeksi sinun liukkaaseen hiukseen :D Nautin! Siis yhdestä vapaasta :)))

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Reetta! :) <3 Olen kyllä samaa mieltä. Paulan hius on niin kaunis!

   Poista