tiistai 29. heinäkuuta 2014

Uusi kesäinen Pink Pewterini!


Täällä huhuilee taas yksi Pink Pewter-rakastaja! Pink Pewteriltä löytyy perinteisten pantojen lisäksi monikäyttöinen rautalankamalli. Eli siis yksinkertaistettuna kangas, minkä sisällä on paksuhko rautaranka. Pannassa on lisäksi myös kankaan päällä metallin värisiä koristeita. 

Koska uskon, että moni on nähnyt jo todella paljon perinteisiä tapoja pitää pantoja, halusin tuoda jotain uutta! Perinteisillä tarkoitan esimerkiksi hiukset auki ja panta pään ympärille, joko kokonaan hiusten päälle, tai panta niin sanotusti kehystämään hiuksia. Luulen, että ymmärrätte mitä tarkoitan. Toki en väitä, etteikö se olisi varsin oiva tapa pitää pantaa, en vain halunnut nyt esitellä jotain minkä moni on varmasti jo nähnyt. :)
 


Tässä hiukset on nostettu ensin ponkkarilla ylös, jonka jälkeen hiukset on kiedottu pannan ympärille. Pannassa olevan rautalangan avulla pitkänkin hiuksen saa kiedottua helposti nutturalle, ja pannan kauniit värit vuorottelee hiuksen kanssa nutturassa. Minusta tosi kelpo vaihtoehto perinteiselle sutturanutturalle! :)


Toinen vaihtoehto onkin tehdä nuttura joko päälaelle tai niskaan, ja kietaista panta nutturan ympärille. Pannan päistä saa tehtyä tällaisen kauniin ruusun rautalangan avulla. :) Minusta tuo ruusu on aivan ihana! Toki jos ei ole ruusutyyppiä, niin voihan pannan kiertää vaikka muutaman kerran pelkästään nutturan ympärille ja jättää ruusut ja muut puutarhaan. :)
 
  

Ehkä lempparini näistä kolmesta kampausvaihtoehdosta on tämä viimeinen. Letitin hiukset ja kiinnitin ne ponkkarilla. Otin pannan ja asetin sen keskikohdan letin ponkkarilla kiinnitettyyn päähän. Rullasin koko letin latvasta tyveen pannan ympärille niin, että niskaan muodostui tuollainen lettinuttura. Pannan päät kietaisin pään ympärille. Käytin myös muutamaa pinniä levittämään nutturaa hieman leveämmäksi antaen myös tukea kampaukseen. :) 

Tätä Pink Pewter- pantaa voi käyttää myös ihanasti esimerkiksi vyönä. ;) TÄÄLTÄ vielä lisää vinkkejä samantyyppisen pannan käyttöön, tosin videolla oleva panta on paaaaaljon pitempi ja isompikankaisempi. Mun on ehkä PAKKO saada myös tuollainen! ;) Täytyypä lompsia taas Rovaniemen LOOKssiin, mistä ainakin tätä minun kuvissa esiintyvää pantaa saa. <3 Varoitus, siellä tulee hulluksi kun on niin paljon vaihtoehtoja! 

Kiitos Merille, ihanalle tukkamallilleni <3

4 kommenttia:

  1. onpas hienoja kaikki noi kampaukset!! multa löytyy kans erilaisia tollasii rautalankapantoi, ni täytyy kokeilla ainaki tota vikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kokeile ihmeessä! Tuo on kiva arkeen ja juhlaan :)

      Poista