maanantai 28. heinäkuuta 2014

Harjarakkautta!
Minusta tuntuu, että olen rakastunut! Nimittäin ei sen enempää eikä vähempää kuin uuteen harjaani! Joku saattaa muistaa, kun joku postaus sitten mainitsin, että olen testaillut monia shampoita ja hoitoaineita. No, olen testaillut myös monia harjoja, mutten mitään ikinä koskaan milloinkaan näin hyvää, varsinkaan märälle hiukselle! Joo, kyllä, olen myös kokenut ihastumisen tunteita muihin harjoihin, mutten koskaan palavaa rakkautta ensi harjanvedolta. Saatan kuulostaa hullulta, mutta kokeilepas itse! 

En ollut kauheasti ennen parturi-kampaajan ammattiani miettinyt, miten tärkeää on käyttää oikeaa harjaa oikeassa tilanteessa. Sitä nappasi sen mikä osui käteen, ja usein ne oli niitä päänahkaa raapivia kauhukokemuksia, millä sai lähinnä hiuksen suurempaan takkuun kuin selväksi. Ja nyt en valehtele. Silloin kun minulla oli pitkä tukka, välttelin viimeiseen saakka hiusten harjausta. Nyt ymmärrän miksi. Minulla oli aina kehno harja käytössä! Tuntui että hiukset katkeilee ja päänahka huutaa hallelujaa sillä epävireisellä tavalla. Tein monesti sen virheen, etten sitten lopulta harjannut hiuksiani ollenkaan, varsinkaan märkänä. No eihän niitä sitten kuivanakaan tehnyt mieli harjata. Tällainen kevyesti luonnontaipuisa hius meni melkoiseen sylttyyn sillä kohtelulla. Asiaa ei myöskään auttanut se, että latvani olivat pitkälti yli 10 cm huonossa jamassa. Siirsin jopa suihkukertoja sen takia, koska en halunnut harjata hiuksiani. Tiedän, ongelma oli oikeasti jo melkoinen. Sitten tapahtui RIPS RAPS! Tukka keveni noin 15 cm. Ja nyt mietin että mitä jos mulla olisi ollut jo ennen ripsrapsia tämä!! 


Nooooo en olisi kuitenkaan säästänyt latvojani ja hyvä niin. Rakastan polkkatukkaani! <3 Mutta jotta joskus minulla voisi olla terve pitkä hius, minun täytyy suojella hiuksiani. Ei riitä, että shampoo, hoitoaine ja ihan kaikki muu on kunnossa paitsi harja! Siksi rakastuin The Wet Brushiin! Nimi kertookin melko hyvin olennaisen. Hiukset voi huoletta harjata märkänä. KIITOS! Ette halua edes nähdä miltä hiukseni näyttävät, jos jätän ne harjaamatta suihkun jälkeen. The Wet Brushin harjakset on joustavat ja tosi pehmeät, hyvällä tavalla. Aivan kuin ne vain kulkisivat hiuksen läpi. Vaikka minulla on lyhyempi tukka nyt, niin ystäväni, jolla on pitkä, paksu ja vaalennettu tukka, kehui myös harjaa. Se selvittää hiuksen hellävaraisesti. 

Jos joku minua harjoissa ärsyttää, niin se, että ne harjaksen päät, eli ne pallukat harjasten päissä irtoavat. No tässä ei pitäisi olla sitäkään vaaraa, koska paketissa oli erikseen maininta niin sanotuista Softipseista, eli jonkinlaisista  "tupladipatuista" päistä. Eli ovat pehmeät ja pysyvät! 

Harjaa suositellaan erityisesti herkälle päänahalle, ja sitä voi käyttää myös esimerkiksi koiran turkin harjaukseen.Tehkää itsellenne ihana pieni palvelus, ja uusikaa ne vanhat kulahtaneet harjanne. Tai mistä minä tiedän, olenko ainoa maailmassa kellä oli harja-asiat retuperällä. Tämä tulee ehdottomasti löytymään harjavalikoimastani tästä eteenpäin hamaan tulevaisuuteen asti! Rovaniemeläisille tiedoksi, ja toki myös muille paikkakuntalaisille, jos olet käymässä Rovaniemellä, että näitä saa parturi-kampaamo LOOKssista Rovakadulta. Siellä oli myös mukava värivalikoima! Itse jojoilin hailakan pastillisävyn ja tämän hopeisen välillä, mutta harakka valitsee aina kiiltävimmän. ;) 

2 kommenttia:

  1. oih kuulostaa herkulliselta harjalta! mie olen kyllä aina harjannu tukkani märkänä vaikka se on kovin vaarallista ja kiellettyä:D mut ei tätä metrimakea saa muuten ikinä selväksi! Ja oon todennu et mun harva harja on hyvä siihen:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä hyvä harja :) Joo eihän sitä kauheasti suositella harjaileen hiusta märkänä, mutta pakkohan se on! Ja hyvällä harjalla se onnistuu. Toki oikeanlaiset tuotteet hiukseen auttaa myös asiaa :) Hyvä että oot löytäny itelle toimivan harjan ;) Mutta jos joskus alat miettiin että onkohan tämä oma niin hyvä niin testaappa tuota :)))

      Poista