lauantai 26. heinäkuuta 2014

Emma Kerttuli
Jatketaan vielä vähän tätä ihanan kesäillan tunnelmaa...

Kerttuli tuli meille vain muutama hassu viikko sitten. Olimme tienneet Marthaa hankkiessa, että joku päivä Martha saa kaverin. Emme kuitenkaan ajatellut sen tapahtuvan näin pian. Kerttuli oli aiemmassa kodissaan Emma. En voinut sille mitään, että Emma näytti ihan Kerttulilta. Siispä Emmasta tuli Emma Kerttuli, eli Kerttuli. <3 Nykyään löytyy myös lempinimet Keetsupitsu, sekä tuoreimpana ja ehkä myös parhaimpana Ketsuppi :D

Olimme tienneet tästä pienestä neidistä jo pitemmän aikaa. Muutama viikko sitten Tampereen reissun yhteydessä poikkesimme Seinäjoella vain tarkoituksena katsastaa millaisesta koirasta on kyse. Kerttuli lähti siltä seisomalta meille mukaan Rovaniemelle. Yhteinen alkumme on kuitenkin ollut välillä itkua ja kyyneleitä. Kerttuli ei kotiutunut toivotulla tavalla, ja jossain vaiheessa jopa pyöri ajatus päässä, että pitääkö meidän viedä Kerttuli takaisin oman laumansa joukkoon. Olimme kuitenkin päättäneet sitoutua ja antaa Kerttulille hyvän ja rakastavan kodin. Oli hän sitten millainen tahansa. Onneksi teimme niin. Vaikka meillä on paljon koulutettavaa ja työtä edessä, niin tiedän, että Kerttulin ujon ulkokuoren sisällä piileskelee mahdottoman ihana pieni persoona. <3 Olen saanut joka päivä lisää Kerttulin luottamusta, ja nykyään Kerttuli tulee jopa pyytämään syliin. <3 Kuulostaa pieneltä, mutta meille se on iso edistysaskel. Sekin on suuri asia, että tällä hetkellä Kerttuli nukkuu sohvalla eikä nojatuolin alla, minne pakenee piiloon kaikkea jännittävää.

Tulen kertomaan blogini puolella pieniä ja suuria edistysaskeleita Kerttulin kanssa. Onneksi meillä on vahva tukiverkko Kerttulin koulutuksessa. Ilman sitä tuntuisi välillä todella lohduttomalta. Yksi suurimmista kiitoksista menee ystävälleni Johannalle. Kiitos <3 Olet auttanut ihan suunnattoman paljon epätoivoisilla hetkillä jo nyt. Tulen luultavasti vielä monta kertaa kohtaamaan sen lohduttoman tunteen, kun en tiedä mitä tehdä. Onneksi kuitenkin tuntuu, että pahimman epätoivon yli on selvitty. Tästä se seikkailu vasta alkaa! :) 

Ihanaa lauantaita kaikille <3

13 kommenttia:

 1. oiii niin ihania kuvia <3 Kerttuli on oikea rinsessa ja sinä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olit kyllä niin taituri saamaan Kerttulin huomion ;) rinsessa ruusunen pikku ketsuppi<3

   Poista
  2. Kiitos kuuluu teille itselle ! Kerttuli vaatii aikaa, mutta sisimmässään se on viisas muksu. Hyvään kotiin on päässy.

   Poista
  3. Ihana kun löysit tänne <3 mun pitikin linkittää tämä teksti sulle. Kiitos. Oot ihan kullanarvoinen<3 Tänään olin jo tosi onnellinen siitä miten hienosti tytöt käveli lenkillä rinta rinnan. Kerttuli on koko ajan rohkeampi ja ottaa mallia Maatulta. Edes ukkosen jyrinä ei pelottanut. :)

   Poista
 2. Ompas ihana tunnelma näissä kuvissa =)

  http://mistakenforstrangers-aliina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. vauuu olet ihan mielettömän kaunis<3 upeita kuvia!

  VastaaPoista
 4. Hei Iina! Sulla on ihania kuvia täällä! Niiden ja hiusvinkkien vuoksi sait uuden seuraavan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Karoliina! Voi niin kiva kuulla :) oon käynyt aina silloin tällöin lueskelemassa sinun blogia ja se on aivan ihana<3 tykkään sun kirjoitustyylistä :)

   Tervetuloa uudeksi lukijaksi jee! :)))

   Poista
 5. onpa ihanan kesäisiä kuvia! ja voi että miten suloinen tuo koira on, en kestä! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti! :) Itekin tykkään näiden kuvien tunnelmasta :) Mukava keskellä talvea muistella, että olipa joskus lämmin ja kaunis kesä! :) Silloin saattaa tuntua vähän kaukaiselta :D Joo Kerttuli osaa kyllä hurmata<3

   Poista