sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Pink Pewter 

Vinkkinä Teille, ketkä ette jaksa herätä aamulla aikaisin laittamaan hiuksia, mutta haluatte silti näyttää hyvältä. Hankkikaa Pink Pewter-panta! Nerokkain hiuskeksintö ehkä koskaan! En saa tästä hehkutuksesta yhtään mitään muuta kuin hyvän mielen, koska haluan että tekin saatte nauttia näistä ihanuuksista. Pantaa löytyy kyllä varmasti joka makuun! Itseltäni löytyy tällä hetkellä kaksi. Toivottavasti joskus vielä useampi. Kauhean usein ei näitä kauneuksia raaski ostaa, sillä ovat melko arvokkaita. Voin kuitenkin allekirjoittaa, että hyvään pantaan kannattaa panostaa! Minulla ei nimittäin muut päänympäryspannat pysy paikallaan. 

Pink Pewter-pannan avulla voi toteuttaa mitä erilaisempia kampauksia. Helposti! Ei tarvitse olla parturi-kampaaja tai muutenkaan kokenut hiustenlaittaja. Uskon, että jos joku on helppo kampausapuri niin tämä. Itselläni meni valehtelematta minuutti kyseisen kampauksen tekoon. Toki olen tehnyt iät ja ajat itselleni kampauksia, mutta on tuo silti ihan ennätysaika! 

Jos kiinnostaa enemmän, menkää TÄNNE! Sieltä löytyy linkki esim. youtubeen mistä voi katsella, miten kyseisiä pantoja voi hyödyntää!

Uskon vahvasti, että tämä tuote tulee leviämään myös Suomessa huimaan suosioon. Tai en tiedä onko jo noussut? Asun takahikiällä missä kaikki tulee vähän jäljessä :D

Joko te olette kuullut näistä ihanuuksista? Olisi kiva kuulla muidenkin mielipiteitä :)

2 kommenttia:

  1. jess mahtavaa Iina!! nyt ekat postaukset jo täällä jeee<3 oot niiin kaunis!

    VastaaPoista